Keravan salibandy ylpeys SC Kaneetti sai viimein tahtomansa ja nousi viime kauden jälkeen miesten I-divisioonaan. Nousu oli lähellä jo edellisenä kautena. Viime kaudella Kaneetti ei jättänyt epäselväksi, kuka hallitsi kakkosen lohkoa. Kaksi kosmeettista tappiota aivan loppukaudesta, pilasi lähes puhtaan sarjan.

 

Tulevaan divarikauteen Kaneetti lähtee tutun valmentajan johdolla. Sami Kaarnamaa jatkaa edelleen Kaneetin peräsimessä. Huhut olivat keväällä viemässä Sampoa jo muualle, mutta Kaneetin manageri Jorma Tallus sai kuitenkin pidettyä miehen joukkueen penkin takana. Muuten valmennustiimin kasaaminen on vielä kesken ja keskusteluja on käyty ainakin Deriuksen entisen valmentajan kanssa.

 

Joukkueessa oli useampi lähtijä tai lähetetty kauden jälkeen. Poistujia oli maalivahti Ilkka Hägglund (SCH), hyökkääjät Iiro Oksanen (ÅIF), Mikko Manninen (?), Tomas Nurmi (M-Team), Janne Juntunen (Ulkomaat) sekä puolustajat Jere Kinanen (NMKY) Mika Kettunen (SB-97) ja Janne Lepistö (SB-97).

 

Vanhoista pelaajista saatiin kuitenkin koottua hyvä joukkueen runko. Kovat tehot edellisellä kaudella tehneet Janne Uotila sekä Jyri Laine oli varmasti manageri Talluksen papereihin mieluiset nimet. Janne teki tehot 43+9 ja Jyri 53+19 edellisellä kaudella. Hyökkääjistä jatkaa myös Antti Hiltunen (14+14), Mika Laine (9+33) sekä Pekka Rinkinen (10+5). Puolustukseen uudet paperit allekirjoittivat Teemu Reima (6+7), Pekka Lipponen (5+4) sekä Tommi Ahonen (3+2). Ahosen viime kausi meni lähes kokonaan pilalle loukkaantumisen takia. Maalivahti osastolla jatkaa joukkueen edellisen kauden ykkönen Tommi Niemi.  

 

Maalivahti puoli täydentyi HIFK:stä tulleella Ville Lingren:llä. Tämä nuori lupaus tuo varmaan laajuutta tälle osastolle. Hyökkäykseen saatiin mukaan Laakasta Pertti Lasala, PSS:sta Tuomas Savukoski, Himangan Pallosta Janne Seppälä, Barbaareista Mikko Kivi ja Maunu Jääskeläinen sekä Norjan pääsarjasta Mikko Piippo. 

 

Tuleva kausi ei varmastikaan tule olemaan Kaneetille helppo. Neljä tippuu suoraan kakkoseen, divarin kutistamisen takia. Vaikka joukkueessa jatkavat edellisen kauden tehomiehet ja uusia vahvistuksia on saatu useampi on silti materiaali melkoisen kapea. Ilman kunnon pelimiehiä tulee Kaneetti olemaan tuossa neljän tippuvan joukossa. Loukkaantumisia tulee ja mahdolliset tupla viikonloput vaativat kyllä sererviin miehiä. Toivottavasti paikallinen "harkimo" on saanut vahvistuksia ja paperit ovat vain julkaisua vaille valmis. Alueen salibandylle on erittäin tärkeää, että täältä löytyy ainakin yksi divarissa pelaava joukkue.