Jälleen vieraskirjan kiroja

 

Siitä on muutama viikko kun viimeksi täällä joku kommentoi vieraskirjan kiroista. Monissa vieraskirjoissa on keskitytty käymään läpi joukkueiden tulevia kausia, mutta SCH se jatkaa samaa vanhaa rataa. Vastakkain on jälleen kaksi sukupuolta. Onneksi herra luojalla oli tarjota vain kaksi elintä, jottei näitä riita pukareita olisi enempää.

 

Itse en tiedä mitään taaskaan aiheesta mistä kiistellään, mutta pakko on kommentoida asiaa kuitenkin. Aiheena on tällä kertaa seuran jakamat vuorot. Tahtoisin kyllä nähdä seuran, jossa näistä ei kiisteltäisiin. Nyt tuntuu kuitenkin Sport Clubissa olevan jotakin täysin muuta kyseessä. Kun selaa vieraskirjaa taaksepäin huomaa ettei olla ensimmäistä kertaa asialla. Osa viesteistä on kyllä käsittääkseni poistettu Adminin toimesta.

 

Kun muutamaan kertaa lukee tätä viimeisiä viestejä niin juttu meni luultavasti näin. Kauniille ja fiksuille naisille ei löytynyt vuoroa Hyvinkään salibandy pyhätöstä Martista, jostain syystä. Ja syy oli, että edellisenä kautena siellä ei ollut seuran tai sen edustamien henkilöiden mielestä tarpeeksi kävijöitä. Seura kuitenkin järjesti näille naisille vuoron ja se ei kuitenkaan kelvannut. Ja kun ei kelpaa niin hommataan uudet käyttäjät, jolle vuoro kelpaa. Ja tästä se sota sitten syttyy. Tämä lyhyt yhteen veto kun lukee ulkopuolisena keskusteluja. Väliin mahtuu muutaman seura aktiivin kommentit omilla nimillään ja muutaman aremman äiti hahmon kommentit.

 

Tuntuu vaan, ettei aiheella ole väliä. Pääasia että pääsee vaan valittamaan. Uskon, että kyseisessä seurassa on muitakin epäkohtia joidenkin käyttäjien mielestä, niin kuin kaikissa muissakin seuroissa. He kuitenkin jättävät julkiset marinat sikseen ja joko ymmärtävät, ettei kaikkia voi aina miellyttää tai ottavat suoraan yhteyttä seuran hallitukseen. Turha näitä asioita on tuolla vieraskirjassa keskustella. Se ei tunnetusti johda mihinkään. Saa vaan nämä valittajat näyttämään idiooteilta ja työllistää seuran jäseniä ihan turhaan. Keskitytään siis asiaan ja puidaan seuran joukkueiden tulevaa kautta.