Kakkosen pelit pyörähtänyt käyntiin

Kakkos divarin ottelut ovat useamman lohkon voimin pyörähtänyt käyntiin. SC-Top on pelannut jo pari kotiottelua ja SCH avasi menneenä viikonloppuna oman urakkansa. Tästä eteenpäin tahkotaan tasaisesti joka viikko SCH etelässä ja Top sitten ympäri maakuntia.

Riihimäen SC Top aloitti kautensa kahdella kotiottelulla. Ensimmäisenä kohdattiin FC Vaajakoski, joka kuuluu lohkon ennakkosuosikkeihin. No tältä pohjalta ottelu etenikin. Ei kotijoukkue pystynyt paljon vastusta antamaan, pois lukien kolmannen erän vajaata kymmentä minuuttia. Lähes kokonaan puolustamiseen keskittynyt Top pystyi kyllä kiusaamaan vastustajaa, mutta vain puolustamalla. FCV ei kylläkään ole mikään heikko joukkue. Tästä osoituksena kolme voittoa kolmesta ensimmäisestä ottelusta.

Toisessa kotiottelussa vastaan tuli sitten Tampereelta DTT, jolla oli alla kaksi tappiota edelliseltä viikonlopulta. DTT on varmaan yksi kauden päävastustajista Top:lle. Ei pystynyt Top kuitenkaan antamaan Tampereen pojille vastusta. DTT vei ottelun nimiinsä 3-8. Eka erä vieraille jo 0-3. Tokassa erässä kotijoukkue pääsi kertaalleen tasoihin ottelun puolessa välissä, mutta sitten vieraat veivät ottelua miten tahtoivat.

Top:n lohko tiedetään olevan mielenkiintoinen, koska useampaa joukkuetta kohtaa tippuminen kauden päätteeksi. Tämän johdosta tulee Top:n ruveta tosissaan ottamaan pisteitä seuraavissa otteluissa. Ei riitä pelkästään kotivoitot päävastustajista. Jos kotona ei nyttenkään pystytä pisteitä ottamaan tulee se olemaan vieraissa vielä hankalampaa.

SCH aloitti oman urakkansa myös kotona. Ei jäänyt paljon kerrottavaa tästäkään ottelusta. Lohkon ennakkosuosikki Vantaa vei pisteet kotiin numeroin 4-7. Ensimmäinen erä oli molemmilta melkoista hakemista. Ensimmäisen maalin teki SCH mutta rrän lopulla Vantaa pystyi tekemään kaksi pikamaalia SCH:n sählätessä. Toinen erä alkoi siitä mihin ensimmäinen päättyi. Vantaa teki heti 19 sekunnin pelin jälkeen lukemiksi jo 1-3. Toisen erän jälkeen oli lukemat jo 2-6 ja peli näytti selvältä.

Kolmanteen erään SCH tuli kuitenkin ihan eri sykkeellä. Maalinteossa ei kuitenkaan onnistuttu toivotulla tavalla, vaan ehkä pienoinen ylilatautuminen kostautui tyhmillä jäähyillä. Loppujen lopuksi Vantaa viimeisteli tyhjiin lukemiksi 4-7. Jos jatkossa istutaan boksissa samanlaisia minuutteja ei tule SCH:llakaan tuleva kausi olemaan helppo. Treenaamattomuus sekä pelaamattomuus näkyy joukkueen pelissä.

Torstaina SCH matkaa VSS:n vieraaksi. Vieraspeli arki-iltana ja vielä pienellä kentällä, ei ainakaan auta SCH:ta pistetilin avaamisessa.